Prší
Anotace: Jedna starší zapomenutá...
Prší a ty odcházíš,
prý není cesty zpátky.
Prší a ty odcházíš...
Čas byl to příliš krátký.
Prší a ty odcházíš
a ukrýváš své stopy.
Prší a ty odcházíš...
Zem déšť a slzy kropí.
Prší a ty odcházíš,
říkáš, žě tě to mrzí.
Prší a ty odcházíš...
Však zapomeneš brzy.
Prší a ty odcházíš,
i když já mám tě ráda.
Prší a ty odcházíš,
když srdce žalem strádá.
Přečteno 473x
Tipy 26
Poslední tipující: martinaV, Little_princess, Špáďa, carodejka, dream in emptiness, Désolé, Psavec, Iwetta, Mbonita, James Libustka, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)