Hvězda na večerní obloze
Anotace: rozmluva přes hvězdu
Tam, přes tu hvězdu na večerní obloze,
chtěl bych s tebou rozmlouvat o touze.
A všechno, čím žil jsem celý den,
by poskytnout mě mohl sen.
V něm nejdřív chtěl bych vidět
tvoji tvář.
Z ní pochopit,
jestli vůbec máš chuť
jít za novým poznáním se mnou,
člověkem zatím neznámým.
Když nastalo by kladné duší souznění,
paprskem hvězdy,
jako spřežení by přilétla má slova
o touze,
přes hvězdu na noční obloze.
LP 2002
Komentáře (1)
Komentujících (1)