Seguidilla..
Andaluzská seguidilla
známá i neznámá
středem srdce zamířila
spadl jsem, mé drama
čekalas, na přespůlnočních
blanitých křídel stín
můry, v každém z důlků očních
rudý má (nelžu míň)
diamant, šperk jenž hoden je
snad milion dolarů
za karát, to víš, slzeje
jenom tak z rozmaru
seguidillu tančit chtěl bych
s Tebou až do rána
v mé bělostné pleti přepych..
- není lež prolhaná
Přečteno 300x
Tipy 20
Poslední tipující: PIPSQUEAK, la loba, Holis, Mbonita, Psavec, Churry, modrá..., Jiná, danav, Květka Š., ...
Komentáře (0)