Smaragdová závislost
Shrbená černá zahrada zejících se ran
vrytých do záhonů srdce projevila se i na kůži!
Já poddaný, on můj pán!
Ostatně nakousl mi i plíce!
Tisíce jizev nejen z vašich pohledů mne těžko vzmuží.
Spíš položí!
Toto je sadismus,
jehož původcem...
je Ona!
A má zlomyslná můza směje se mi s ní do obličeje!
Thálie...
Proč?
Protože tohle je komedie!
Dosti ironická,
Hodně bolestivá,
Trochu satirická,
více snová...
A potom všem, co život mi vzal,
Přišel ke mě ten můj pán
- závislost!
Sedí na staré sesly vedle mne,
šeptá mi do ucha!
Já vzdoruji mu!
Mé oči slzí démanty,
Rty smáčejí smaragdy!
Přečteno 348x
Tipy 17
Poslední tipující: Holis, evilyn, Psavec, Manstein, labuť, Niky88, Gabrielle, CULIKATÁ, WhiteSkull
Komentáře (5)
Komentujících (4)