Černočerně
Anotace: ...asi jsem opravdu sprostá.
jsi mým hvězdářem
ještě ti platím
za tvé lži
a ikdyž jsi jen lhářem
stejně to vydržím
jako vždy
miluji tě za to ještě víc
každá hvězda má svůj rub i líc
zdál se mi sen
o dalším tvém úsměvu
ze společného štěstí
a ikdyž
mě z toho srdce bolí jen
mám malou záplatu
která neví o mém snění
lžu mu stejně jako hvězdář mně
vypadám jako noční obloha - černočerně
Jsem jako ty - stejná svině.
Přečteno 317x
Tipy 11
Poslední tipující: Eru Alonnar, tato22, Descardea, Psavec, carodejka, malá slečna, Šerák, CULIKATÁ, elfik0024
Komentáře (3)
Komentujících (3)