V kostele poklekám
Anotace: To zjistíte, jestli si ji přečtete..
V kostele poklekám,
ruce v pěst,
s motlitbou na rtech,
co neznají lidé z měst.
V kostele poklekám,
slza umyla špínu na podlaze,
za svou pýchu každý den
já trpím tak draze.
Za své myšlenky černé,
co důvod nemají,
za ty, pro které mé nohy
v kostele dnes klekají..
Komentáře (2)
Komentujících (2)