Černobílá
Jak černobílá fotografie,
jak slzy překrásné dívky,
končím ve světě fantazie,
kde hladím její ladné křivky.
Ze světla mladých párů
odhalím modré nebe.
Z hlubinných stožárů
vyfotím obraz sebe.
Z rudého dýmu cigaret
vymyslím možná pár vět.
Z posledních srdcových karet
vytvořím pro nás dva svět.
Z mozaiky fotografií
vyznávám svůj cit.
Já jdu za svojí fantazií,
kde chci s tebou žít.
Přečteno 445x
Tipy 6
Poslední tipující: CULIKATÁ, ZILA78, Kett
Komentáře (2)
Komentujících (2)