Jednou ho najdeš, jsem si jist :) st
16.10.2010 19:44:00 | Bananky v čokolade
Ale jdi,když jeden odmítne,druhý za takovou ženu zase bude šťastný.Někdy trvá déle najít správný protějšek,ale jistě najdeš.Tak nesmutni a ráno vykroč pravou nožkou,posílám Ti na cestu do tváře culíčky:))).
16.10.2010 17:20:00 | CULIKATÁ