Neposílej kata
Chtěl bych Tě líbat,
svůdné tiché rty
do tvých očí se vlívat,
utopit se v oceánech
do nebe Tě vzývat,
a lásku nikdy nepozbývat.
Jsi můj sen, moje touha
jsi tak krásná, a tak sama
v lavici snad připoutaná
záhadná jak mořská panna
životem poznamenána.
Tvůj princ chtěl bych být,
z věže osamělosti zachránit,
má růže na stráni,
utrhnout, ve váze ochránit.
Káťo,
neposílej kata
chci Tě,
marná snaha?
Přečteno 503x
Tipy 19
Poslední tipující: Anjesis, Lexisa, labuť, hašlerka, James Libustka, Gabrielle, Metcheque, CULIKATÁ, René Vulkán, ZILA78, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)