Po stopách lásky
Na dlani zůstala jedna z Tvých řas
než všechno přebolí chce to čas
V myšlenkách strádám dotek něhy
city v nás zůstali na věky němí...
Zavírám oči a sním si svůj sen
že v noci na okno zaklepe Ten
Kdo tajně miluje společná rána
možná jsem naivní, prostě nána...
Stačí jen přítomnost a vidět Tvůj stín
když zabouchnou se dveře,tak už vím
Že zůstala jen Tvá minulost
po stopách lásky, teď říkám pitomost....
Přečteno 449x
Tipy 24
Poslední tipující: Eru Alonnar, bobi bobie, Behemot, Jiná, Niky88, Jacob P. Verlaine, labuť, jitka.svobodova, Květka Š., CULIKATÁ, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)