Anotace: ..stále prosím za oheň vlastní, ať má duše zase zkrásní..
Sbírka: rekonvalescence
ta anotace k tomu sedí jak rampouch ke střeše; se povedlo
06.11.2010 15:10:00 | drsnosrstej kokršpaněl
Výjimečná báseň.....zažehne..je tolik o vnitřním srdci ..a tolik rozlitá do širých plání... kraje sněhových čepic, zakrslých pabuků, tučňáků u pat útesů...a dávných ohňů- Tierra del Fuego...
24.10.2010 21:37:00 | Taog