O psovi a kočce
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=HGrLNSSTHrA
Čekáš na mě celou noc
zoufale křičíš o pomoc
Odešla jsem bez nároků
kolik to bylo vůbec roků...
Zhasínám světlo a Ty se snažíš
po tmě mé tělo svůdně hladíš
Odmítám se s Tebou milovat
jsem přeci ta..potvora...
Všechno jednou prostě končí
má slova se s Tebou loučí
Chtěla jsem všechno a jen pro sebe
už na tom nezáleží,teď prázdný jsou postele...
Až nás příště naposledy rozdělí
vzpomeň si na to naše pondělí
Měla jsem tenkrát všechno jasný
dnes říkám že mohlo to být krásný...
Jsi pes co stále kouše
Já kočka v Evině rouše
Přečteno 393x
Tipy 21
Poslední tipující: Eru Alonnar, jitka.svobodova, bobi bobie, Behemot, sobý hnusec, Niky88, Gabrielle, Psavec, hašlerka, Jacob P. Verlaine, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)