Jen tiše, nikdy ne nahlas.
Anotace: Nevím něco. Něco co říká nic a zároveň všechno.
Tiše volá. Tiše chladne. Tiše umírá.
Raněné srdce před světem se zavírá…
Duše v ohni je, celá hoří,
Do temnoty hlouběji se noří.
Na duši rány otevřené,
Srdce před vším uzavřené.
Chladné oči její jsou,
Vůči lidem, co kolem jdou.
Nenávistí planou záhy,
Štětec a rudé tahy,
Vlastní krví barví svět…
Přečteno 342x
Tipy 5
Poslední tipující: Fenceless, Sadistic Soul, r-a-d-a
Komentáře (0)