Seshora
Je kouzelné, když se dny tváří,
že dva jsou jenom jedno tělo,
když slunce pod víčka zazáří,
a Ty otíráš moje čelo
Rozcestí dává více směrů,
a křik ptáků bolí do uší,
když znovu dávám víc než beru,
šlapeš tam, kde tečku netušíš
Samota vřelejší než přítel,
tam, kde pochopí každá žena,
smutek je porod, za ním výstřel,
byla jsem na čas propůjčena
Tvým dlaním
Přečteno 412x
Tipy 40
Poslední tipující: Bíša, G.P., jitka.svobodova, P.Z., Písnička, jedam, Mbonita, Isobel, Psavec, ZILA78, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)