Ty a tvé tiché návraty.
Ty a tvé tiché návraty,
říkáš: "Jen s tebou ráda chodím."
...Tak nestůj přece před vraty,
na lože rád Tě doprovodím.
V posteli nejsi nejtišší,
...snad byla chyba nespíš ve mně,
ještě že soused neslyší,
že pohnula se s námi země.
Tvůj talent mne vždy zaskočí,
...a to už nejsem příliš mladý,
srdéčko mládím poskočí,
jen co zas spatřím Tvoje vnady.
Přečteno 376x
Tipy 22
Poslední tipující: jitka.svobodova, Jana M., Mbonita, Nick Name, Kars, Psavec, CULIKATÁ, Mraveneček, Květka Š., Niky88, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)