Anotace: A pane doktore, tak jako jsem rozpolcená tady (ukazuji zadek), tak jsem rozpolcená i v duši
Jednou se cítíte fajn, jindy pod psa. OK.
To je pocitovka, jak se cítíš celý den? Jindy right,
jindy blbě? To mě taky. Dobrý je, že nemáte delší
dobu žádný nemoce, blbý je když dostanete běhavku
a nebo tasemnici, že nestíháte pro sebe ani vařit.
Ale to jsem se dostal úplně zcela jinam, ačkoliv se
jedná o tutéž věc. Cítíš se fit a nebo ne.
26.10.2010 16:03:00 | jehlaspichlas
člověk musí něco takového prožít(přežít), aby pak mohl psát tak nádherně***
25.10.2010 17:48:00 | Dygi
... přečetla jsem jedním dechem ... a slova mi chybí ...k tomu není třeba nic dodávat ...jehlice pocitů pronikla Tvou básní hluboko ...skvělé...
19.10.2010 00:46:00 | Bambulka
Zaujala mě...
18.10.2010 21:45:00 | Bananky v čokolade
pěkně napsané dílko ST!
18.10.2010 09:55:00 | xoxoxo