Limbo..
Anotace: .. tanec http://www.youtube.com/watch?v=-HLegKDpbbc
V Lacus Perseverantiae
tancujem limbo
na Lune zvládať tance
pozýva bilboard
ktorý sa tej noci prisnil
(Tebe iste nie)
mne, aby som sa netrýznil
tvárou ku stene
na lôžku v slzách na Zemi..
dal som sa na to
z ponuky výhier a prémií
získať chcem zlato
za výkon ohybným telom
(o čo si prišla?)
podliezť tyč je mojím cieľom
vo sne zamýšľam
dokázať to, čoraz nižšie
v brehoch opretá
tyč klesá, takýchto príšer
niet viac, - experta
na karibský tanec v moriach
Mesiaca nikde..
.. mám srdce v tele netvora
limbo v libide
Přečteno 272x
Tipy 12
Poslední tipující: Holis, PIPSQUEAK, Mbonita, la loba, Psavec, Jiná, CULIKATÁ, Květka Š.
Komentáře (1)
Komentujících (1)