Pomíjivá setkání
Hledáme se
Ty a já
Chodíme kolem sebe
Dokola
Míjíme se
Potkáváme se
Hledíme na sebe
Mluvíme očima
Jeden letmý pohled
Jeden letmý dotek
Jeden letmý úsměv
Rozehřeje srdce
A co dál?
Naše oči se setkají
Naše ruce se spojí…
Přečteno 391x
Tipy 5
Poslední tipující: jitka.svobodova, Niky88, Nick Name, Petr Payne, Skalsky Pavel
Komentáře (2)
Komentujících (2)