tvá krásná duše
Anotace: dnes jsem se měla krásně, všechno je mi jasnější. jsi tak hodný a já ti děkuji
až milovati budu
vzpomenu si na tebe
jak kousek lásky světa
ukráls pro sebe ze mně
až milovati budu
vzpomenu si na tebe
co kousek lásky světa
ukráls ze sebe pro mě
tvé oči jsou jako mé nebe
vezmi ještě kousek světla
lampa ještě plápolá
tvá duše je tak pěkná
Přečteno 497x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, carodejka, Danga, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)