Sny
Anotace: Love Love Love
Sbírka:
Lucce
V noci se budím,
ležím sám v temném pokoji.
Doufám že blouzním.
Na srdci rána co se nezhojí.
Pověz lásko kde tě mám,
jen Album vzpomínek.
A zas jsem tu sám,
bez života a myšlenek.
Z okna marně křičím,
do noci temné a bezduché.
Opuštěným lampám smutně líčím,
že jsi pro mě vše....
Zbyli tu jen sny,
kde spolu se setkáváme.
Tvé rty a nezapomenutelné oči,
má touha a city neskrývané..
Přečteno 451x
Tipy 9
Poslední tipující: Samanta, Šerák, ta.cupka., labuť, jitka.svobodova, Niky88, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)