Na konci lásky,
ztrácím svou duši,
Pěji své ódy ,
do hluché prázdnoty,
omšelé vzpomínky,
vykřičené hlasy,
zbalené věci,
třpytivé oči,
vyčítavé pohledy,
a přeci na srdci slůvko,
vrať se mi.
Miluji,bojuji..
Jen kvůli tobě padám na kolena,
protože jsi má součást života..
MILUJI TĚ na tolik že bych i zemřel.
prosím stůj..