Pletu si
Anotace: snad ne se.. taková šlahlá úchylná a divná
Zapletu Ti do vlasů sny
tak něžně jak to jen půjde
pohledem odtajním dny
a řeknu si prostě plujme.
V momentu rozdýchám Tě
v dalším vrátím Ti hlas
a zpátky příběh má děj
ten děj píše o nás.
Ztracený hlupáček v očích
celičký svět by pro ně dal
princezna se kolem něj točí
chce aby ji navždy miloval.
Přečteno 354x
Tipy 12
Poslední tipující: Gabrielle, CRASH, jitka.svobodova, carodejka, Lioness, labuť, CULIKATÁ
Komentáře (7)
Komentujících (6)