nwm
nejlepší svět je ten když si zamilovaná
svět který vydíš černobíle
láska je i když se snažíš někoho najít
láska je nevyditelný pas
co drží tě nad vodou
miluju vše co se mi líbí
a to je láska
Přečteno 317x
Tipy 1
Poslední tipující: Skalsky Pavel
Komentáře (2)
Komentujících (2)