Trojúhelník
Anotace: Trochu starší... Ať se líbí!
Škrábající pero
nestíhá,
pravé pocity
předbíhá,
ruka majitele
zoufalá je,
v nevědomosti
cestuje
po bílé hladině
bez naděje.
Déšť slz
padá z očí,
mlžící
písmo roztěkané,
prsty roztřesené,
zalepující
dvě obálky,
odeslané
na dvě adresy.
Pro dvě lásky.
Přečteno 370x
Tipy 13
Poslední tipující: Leedram, teniska, Live to fight, Pevya, Linda Etschyick, Šerák, James Libustka, Danga, CULIKATÁ, Tezia Raven
Komentáře (2)
Komentujících (2)