Jdi už
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=u1qjOEifJ5Q&feature=artist
Odpusť mi prosím, že tě tak trápím
že to jeho jméno na rtech si chráním
Zbyl mi už jenom on
ten proradný smutný tón ...
V slzách má sílu vraha
jako ležící svůdná panna
Dlaněmi prosí odejdi už
nebo zůstaň jako muž...
V síle co ztrácí se
naléhavě trápí se
Pro Tebe prostě lžu
teď běž prosím tě už......
Přečteno 350x
Tipy 12
Poslední tipující: Eru Alonnar, Linzerka, Psavec, sobý hnusec, Jacob P. Verlaine, Tamara, Niky88, Květka Š., Sisinka
Komentáře (4)
Komentujících (4)