Ach ta deprese. Jeďte k moři za společností a přestaňte
už tady kvílet, to se nedá poslouchat. Třiba na mě natrefíte na pláži ve Splitu. Češi rádi jezdí do Chorvatska, protože je jim líp rozumět než Norům na severu.
09.07.2011 15:27:00 | jehlaspichlas
Bez té neschopnosti ubránit se by nevznikaly takové básně... a to by byla škoda. Ahoj Lizzzie :-)
20.10.2010 18:49:00 | lidus