Děkuji za komentář, ale neplač... to pak básníky bolí u srdce, když vidí plakat modré oči ... vlastně jakékoli oči ... Krásný den ...
21.05.2006 11:40:00 | Obyčejný básník
Děkuju a i když teda psát nijak neumím, bude to alespoň nějakej únik z tohohle "zkaženýho" světa.... :o)
12.01.2006 08:45:00 | ZZuzkAA