Větrolam
Čím tě to krmila chlapče můj?
Aspoň ses poučil...
Už nemiluj!
Co ti dala na lžičce, co ti dala na jazyk?
To v srdci ti zamkla a klíč šla zahodit!
A kdo ti to říkal?
Kdo tvé slzy skrýval?
Kdo zavíral je uvnitř skleněné naděje?
A kdo? Jen mi řekni kdo?
Kdo se ti teď vysměje!?
Přečteno 284x
Tipy 15
Poslední tipující: Gabrielle, evilyn, edita K., Manstein, ZILA78, CULIKATÁ, Agniezka, Désolé, la loba
Komentáře (1)
Komentujících (1)