Oči víly.
kresli
kresli zelenou pastelkou
a nepřestávej otevírat oči
tvoje oči k barevnosti
nemají co říct
tvoje oči křičí slova
tvoje oči křičí na mě
tvoje oči..
slepec ve skrýši utajený
touze nepropadá,
ale pampelišky sjíždí
se pohledem do nebes
oči pevně stiknuté
a cítím nebesa nad
postelí
a doteky zelené víly
Přečteno 453x
Tipy 11
Poslední tipující: Gabrielle, Stinking Lady, Niky88, carodejka, Agniezka, CULIKATÁ, ZILA78
Komentáře (3)
Komentujících (2)