o lásce :D
Anotace: .............................
Sbírka:
moje básně
když slunce krásné zapadá
stále v myšlenkách tě mám
proč nechceš být semnou ?
snad chceš být stále sám ?
když tě vidím
pořád cítím
tvoji vůni příjemnou
i když budu daleko
mé srdce půjde za tebou
tvé oči jsou jako hvězdy
co na nebi krásně svítí
ale pro tebe jsem jen jehla
schovaná v klubce nití
jehla která nejde videt
které nikdo nemá co závidět
zdá se mi o tobě každou noc
v mých snech má láska velkou moc
proč nemůžu mít srdce z ledu
pak nepřála bych si okusit tvé rty z medu
Přečteno 463x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova, CULIKATÁ
Komentáře (0)