Letní vzpomínka.
Anotace: Zářivá noc, slzavý den.
Je noc a sladce voní tráva,
zřím světla ze tvých zřítelnic,
zlatem nás nebe obsypává
a Ty mne líbáš víc a víc.
Luna Ti do výstřihu spadla,
snad byla láskou opilá,
Tys byla jak ta růže zvadlá,
...láskou ses krásně rozvila.
Co pak s tou růží pošlapanou?
Směj se, máš-li se čemu smát,
pozděj, až slzy z očí skanou,
budem mít na co vzpomínat.
Ztratil jsem onu dívku hravou,
...snad, že se bála početí.
Dnes zase brouzdám onou travou
...a hledám jiná okvětí.
Přečteno 337x
Tipy 36
Poslední tipující: Agniezka, Live to fight, Gabrielle, Jana M., FrankB, Psavec, ZILA78, Zasr. romantik, Květka Š., jitka.svobodova, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)