střípky svého rozbytého snu tiše pozbírám
do tvých očí přitom zmateně se zadívám
nechápu jak zvládl jsi za vteřinku tohle všechno
ze života mi udělat šílené peklo
ještě včera zářil na tváři mi usvěm
ted usadil se tam jenom šílený hněv
jsem snílek,který si sliboval mnohem víc
a né že se to otočí ve velké nic
jenom vzpomínek ted v srdci pár mám
pomstichtivě doufám,že zustaneš uplně sám!