Podzimní podvečer

Podzimní podvečer

Anotace: ... inu, pravda po opravdu dlouhe dobe, maly prispevek...

~~~


Modrozelené nebe
Ocelové, těžké mraky
Poslední
Paprsky sluneční
Červeně je zabarví
V chladný podzimní
Večer
Vlastně ještě odpoledne je

A víš co, má milá...

Cosi hřeje mě

Možná
Blížící se úplněk
Co už vyhoup´nad obzor
Nebo jen ta chvilka
Melancholie
Ta maličká
Chvilička
Kdy
Tam, mezi mraky
A lunou
Na pomezí
Světla s tmou

Uviděl jsem tvář
Důvěrně známou
Milou
... prostě...
Tvou



~~~
Autor Druza, 21.10.2010
Přečteno 433x
Tipy 10
Poslední tipující: Gabrielle, FrankB, Psavec, CULIKATÁ, Agniezka, la loba, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myšlenka na milou, blízkou tvář, umí krásně hřát...

21.10.2010 18:15:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí