ZEMŘU TI
Anotace: variace na infernální téma
Zemřu ti před očima
en face i z profilu
zmizím
díl
po
dílu
jak trapná pantomima
Zemřu a
kýho výra
vbodnu se do tvých očí
jak ticho
do šejkspíra
na něhož
tupci
močí
Zemřu ti
v cuku letu
tiše a bezchybně
můžeš se zálibně
oddávat rozzz-rozzz-letu
beru tě
za perutě
nikoli
za slovo
miluju
miluju
tě
těžkou jak olovo
zemřu ti po nechuti
děs plive do hnízda
než v kapkách
těžké
rtuti
cizí
kov
zahvízdá
bychom se znovu dali
na cestu necestu
zemřu ti tiše v dáli
bez větších
protestů
Zemřu ti na polštáři
který jsi vyšila
zemřu ti
na tvé tváři
která se
zbarvila
do lila alkoholu
do modra bez moře
zamířím pěkně dolů
ty zůstaň nahoře
Zemřu a
třesky plesky
a hromy a i blesky
cik cak a bla-bla-bla
jak anděl
zemřu
hezky
ty
usneš
zesláblá
...
Komentáře (2)
Komentujících (2)