Tak to holt chodí, milá dámo!
Lidi s lidmi se mohou míjet,
po noci vždy však přijde ráno,
po létě podzim...
¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ...nač se svíjet...
07.12.2010 03:04:00 | Špáďa
Tato lyrika dokáže oslovit.
Nevtíravě se pevně a láskyplně
se zavrtá do citů.
-mých-dodávám upřímně.
03.12.2010 00:12:00 | s.e.n
Nu, mu, nu, du, nu ,nu, nu, nu…Snaha vyjádřit prožitek se počítá, ale je to jak zavřené v pytli …:o)
18.11.2010 21:28:00 | kouzelníček