Moskytiera
Anotace: reakce na hudbu...blbina
lalala
jentak se tu ponořím
..lalala
jak prádýlko vypraný...na louce se rozvěším
Vnímaje vůni nekonečných trav
..Se objevím
Statečně rozverný...a taky se chechtám
..Tobě
Jak jsi svůdně nesvá...Ale moje!
lalala
Kolumbijská výprava se nám nepovedla
...No a?
Vyzkoušíme jiné kraje...znám jich tolik....
lalala
Koukáš na mraky
...jak na kusy je trhám..aby Ti teplo bylo
A s bratry se poradím rád
Co dál..
Komentáře (5)
Komentujících (5)