Nemilován
Pro tu krásku šeptá slova,
moje srdce zmámené.
Bohužel je zase schová,
štěstí mé je vzdálené.
Kdyby mě tak měla ráda,
ukončí mé trápení.
Zatím smůla na mě padá,
snad mě jednou ocení.
Jiného však v srdci nosí,
máme být jen přátelé.
Plány moje hned tak kosí,
to jsou hrozny kyselé.
Nemám se už déle trápit,
řekla jiná dívčina.
Prý už dlouho mě chce lapit,
mám ji pozvat do kina.
Takhle začal román nový,
není důvod litovat.
Neplýtvala mnoho slovy,
chce se se mnou milovat.
Přečteno 471x
Tipy 46
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Rikitan, Bíša, Loudilka, vodnař, jehlaspichlas, Kars, carodejka, šuměnka, Holis, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)