Myšlenky na jiného
Myšlenky mé tmou se plazí.
Někdo mi pomocné lano hází.
Dívám se upřeně na obraz v mlze,
snažím se, snažím, nevidím skrze.
Mlha se rozplyne. Nahoře stojí,
ten, kdo mě miluje a kdo se bojí.
Bojí se, bojí. Čeho? Nikdo neví.
Nahoře na skále, jeho strach se zjeví.
Bojí se lásky snad? A nebo mě?
Můj zachránce ví, čí je srdce mé.
Nepatří jemu a nikdy nebude.
Odejdi pryč ty strašný přelude!!
Komentáře (0)