V ústech jahody
jsem rájem někde v zapomnění
nic za zády
uplakaných pompejí
štěpkou tvého kmene
bokem tvého lesa
nádobou na popel
že na svět přišla jsem z lásky
odvěkého koloběhu
nevnímám
uplácet samotu
už mne nebolí
kdo se loučí
nemůže si na sebe zvyknout
…………………………………………………………………………………………………..
lidskýma očima zrcadlo nevidím
a tvůj pohled zemřel
Přečteno 401x
Tipy 16
Poslední tipující: Bíša, JardaCH, WhiteSkull, labuť, Levandule, Leonkaaa, Lota, Gabrielle, Žqáry
Komentáře (5)
Komentujících (5)