Buď duhou mého žití
Buď duhou mého žití,
já prozářím tě sluncem svým
a setřu slzy na řasách
- buď luční kvítí.
Já budu stínem poledním
či deštěm co smyje prach.
Jak vzniká duha?
Z kapek jiskřivých co slunce ozáří.
Nechci, abys smutek měl ve tváři
- měj úsměv - z hrdla ať se dere smích.
Buď usměvavé ráno ráno po bouři co přišlo
- slunce ať ho prozáří až se srdce zachvěje
- já jsem to slunce a ty?
Ty buď duhou naděje.
Přečteno 542x
Tipy 17
Poslední tipující: Psavec, labuť, CULIKATÁ, jitka.svobodova, Javavia, Jiná, Petbab, Květka Š., Gabrielle, ZILA78
Komentáře (7)
Komentujících (6)