Diry v srdci
do rukou vezmu krabičku plnou náplastí
abych si přelepila svoje díry v srdci
co zanechal tam někdo na kom mi záleží
a nestačí říct: " moc mě to mrzí!"
Nechci už být jako loutka na provázku
co všechno špatné háže za hlavu
nechci všechno sázet jenom na tu lásku
chci jí dát pěstí pořádnou ránu
i když se říká,že čas všechno vylečí
moje rány jsou příliš hluboké
a tvé opakující umysli zaječí
k řešení přenechám raději té druhé
Přečteno 377x
Tipy 11
Poslední tipující: CULIKATÁ, labuť, Psavec, Ejí, Doradan, Gabrielle, ZILA78
Komentáře (2)
Komentujících (2)