čistá linka
od palce k palci
uchopení a pevný krok
od srdce k rozumu
a zpět
dennodenní dávka
apatie a anarchie
raději roztít rezavějící rizika
možná malinko milovat..
odejdeme odsud obelháni?
životem žasneme.. žereme
rádoby ryzí rozumy
okolojdoucích otrapů
uondáni usíname uprostřed
tekuté tiché tmy..
__________________________________________________________________
Poklona veliká za aliterační akrostich...
...jak jsem ho čet', uvnitř jsem ztich'
24.10.2010 20:16:00 | Špáďa