K úžasné tišitelce srdcí zlomených
já přijdu jednou... ...až mě přejde smích...
...až bolest mé nitro zahltí
smutkem a štěstím v padrti...
Jen nevím, zdali se sluší
takhle si léčit duši.
24.10.2010 20:28:00 | Špáďa
Reflexní barvou napíšu oknu
by samotu přišlo tělo hřát
když večer v chladu noci zmoknu
mohl jsi šeptat:,,Mám Tě rád.´´
Do srdce vpustím modré moře
plynoucí horkým příbojem
zažene veškerá bolavá hoře
laskavým,milostným nápojem
-slov:-)))
24.10.2010 11:44:00 | CULIKATÁ
Ach ano, Levandulka to vystihlka přesně a tak k jejímu komentíku ráda se podepisuju. ST!
23.10.2010 22:36:00 | NikitaNikaT.
když chytí, jen na vteřinu...
bez oné vteřiny by nikdy neohřála nesamota...
23.10.2010 19:40:00 | Mirka Hedbávná