Maluj...
Anotace: Maluj mi radost, bolest, štěstí
Maluj mi duhu
z barev co máš v tváři,
třeba i sluhu
a slzy na polštáři.
Maluj mi radost,
bolest, štěstí,
barvou tvé duše,
co nejde nijak splésti.
Maluj mi osud,
rukou co mě svírá,
drž tu mou dosud,
ať láska neumírá.
Přečteno 481x
Tipy 30
Poslední tipující: Liduška, Maličká Peťulka, snupicek, Caracol, Jiparo, Danga, CULIKATÁ, labuť, Psavec, Neriah, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)