Niky, člověk by měl vědět, kdy čekat a kdy ten čas je již v trapu a tak... neochuzovat se o lásku, byť s někým jiným. Za Tvé dílko dávám ST! protože má hodně do sebe, je upřímné a rozhodné. To je moc dobře.
26.10.2010 11:52:00 | NikitaNikaT.
... možná tam teď nikdo není.. a.. ty víš... je krásné když u těch dveří tě někdo milující čeká.. tak hodně štěstí...
25.10.2010 23:46:00 | J's ..
Jen láska zná umění jiné obdarovávat a přitom sama bohatnout.
Jeho chyba,uvolnil místo pro někoho,kdo si tě zaslouží.Jen jizva musí srůst.Posílám jedno velké obětí.
25.10.2010 23:17:00 | Danger
Nikčo,každý třeba napíše
že už více nechce dál
ale v duchu pořád touží
a přeje si to, aby tak bylo
Moc se Ti povedla :-)
24.10.2010 08:44:00 | Kett