Pro Něho
Anotace: at' každej den stojí za to
...půjdu ulicí a tmou,
budu hlídat lásku svou,
budu snít a budu plát,
jen co při mně budeš stát,
budu záblesk ve tvé duši, stále,
myslet co se stane, náhle...
Nezapomeň pro koho žít .. pro Něho
Přečteno 301x
Tipy 2
Poslední tipující: Šerák
Komentáře (2)
Komentujících (2)