Slzy

Slzy

Anotace: ...

Vodopádů dvou prameny slzí.
Tiše plynou, nedají mi spát.
Píšu Ti a moc mě mrzí,
že své sbohem máš mi dát.

Vodopády hořké, oči posolí.
Padají jak déšť, Ty klidně spíš.
Když píšu Ti.. ..Tak moc mě bolí,
že navždycky mě opouštíš.
Autor Cap, 12.01.2006
Přečteno 433x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel