Anotace: S vášní a pln něhy pronikat…
Sličné slečny ,at mají se na pozoru
svádíš krásně ,nechodte blíž bez dozoru.:-)
Tak todle se ti povedlo.
08.03.2011 00:05:00 | Danger
V letu splynout jak sokoli
oddat se hlubokým souzněním
ve víru extáze rozkoše
nebeským výšinám spásy
krásné výšiny ST!
27.11.2010 18:42:00 | xoxoxo
jak voda pohlcuje
voní čistotou výšek
stoletých pravd
tenkostí ostří z damscénské oceli
ševelí pentlí ve větru
co zaplést má se do copu...
24.10.2010 20:37:00 | Mbonita
tadle je na tebe skoro až nezvykle jemná a otevřená.. bez symboliky a nadsázky.. je moc hezká :o)
24.10.2010 10:29:00 | hanele m.