OČI S PERLOU
Když kouknu tobě do očí
celé moje skromné žití
promění se rovnou v kámen
sluncem celý vyhřátý.
Nemohu já koukat na Tě
moje tělo sdrcem hledí
vidím já se v tobě rázem
moje duše chce žít čin.
Zakrej pro mne tvoje oči
schovej svoje perly černé
memohu já vyrvat city
moje tělo je vždy s tvým.
Už mne nemuč, nech mne umřít
nebo rovnou ke mne přistup
můj život k sobě spoj si s tvým
tvé jsou oči, můj je zájem
radši zemřu!
Když nemohu být tvým!!!
Komentáře (0)