POLIBEK
Anotace: polibek pro smrt
Chtěl bych zkusit tvoje rty
jsou tak krásně narostlé
chtěl bych já je okusit
i když jsou dost zarostlé.
Tvoje pusa má mé sny
celou nocí vidím tvé rty
moje noční líbání
vždy se s ránem ztratí
Proč jsi to stále jen Ty!
Kdo mne budí se spaní
ptám se celým tělem svým
kdy se sny už změní v čin.
Snad mé srdce dojde pro cíl
snad se v brzku promění.
Moje pusa a tvé rty
polibkem si řeknou!
Já jsem tady a ty se mnou
moje lásko já tě chci!
Prožijem my život ve dvou
nebo prostě Já Tě CHCI!!!
Komentáře (0)